Opfriscursus bij rijschool Wever

Niet meer durven autorijden 

Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten kunnen tot gevolg hebben dat u wel mag maar niet meer durft auto te rijden! Christiaan of Annie Wever helpen u graag weer op weg. Beide beschikken over jarenlange rijles- en levenservaring.

Leeftijd speelt geen rol

Leeftijd speelt bij een opfriscursus voor de auto geen rol. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel of meer een algemeen karakter hebben. Samen met uw instructeur geeft u inhoud aan uw opfrisles. Wij vinden het belangrijk dat u op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar u moeite mee heeft.

Vaak is een enkele opfrisles al voldoende om u weer veilig en vetrouwd de weg op te helpen.

Rijtest CBR

Ook als u op basis van een Geneeskundig verslag door het exameninstituut CBR bent uitgenodigd om een rijtest af te leggen, bent u bij Verkeersschool Wever aan het juiste adres.

Voor deze rijtest moet u soms beschikken over een goedgekeurde lesauto. U doet er verstandig aan om in overleg met ons, een datum bij het CBR te reserveren. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u tijdens de rijtest een goedgekeurde lesauto tot uw beschikking heeft.

Wij adviseren u om van te voren een opfrisles te nemen, zodat u kunt wennen aan onze lesauto (Volvo V40) en wij u kunnen laten zien wat ervan u verwacht wordt tijdens uw rijtest.

 

  • theorieboek, theorieles, verkeersregels, theorie-examen