Wever Autorijschool in Assen

Nog steeds een hele goede manier om een goede autorijschool in Drenthe / Assen / Rolde / Bovensmilde e.o te vinden, is luisteren naar de ervaringen van anderen, dit geeft je betrouwbare informatie en kost je niets. Wij zijn ervan overtuigd dat je positieve berichten over autorijschool Wever zult horen. Kijk op Facebook of bij onze geslaagden wie er bij ons zijn of haar rijbewijs heeft gehaald! Ons slagingspercentage slagingspercentage 2022 1ste examen 82% en herexamens 80%. 

Betrouwbaar familiebedrijf

Autorijschool Wever in Assen is een familiebedrijf. Er wordt lesgegeven door Christiaan en Annie Wever, beide geven al vele jaren rijles. Christiaan en Annie hanteren dezelfde lesmethodiek en rijden in een Seat, een sportieve handelbare auto voorzien van technisch vernieuwingen (ADAS). Beide rijden in hetzelfde type auto hierdoor kunnen indien nodig de lessen gemakkelijk worden overgenomen. Uitgangspunt is een vaste instructeur voor iedere leerling. Uiteraard zijn wij beide in het bezit van een geldige bevoegdheidpas Wet Rijondericht Motorrijtuigen en volgen wij ieder jaar cursussen om onze kennis up to date te houden.

Fouten maken mag, je komt tenslotte bij ons om te leren!

Persoonlijke benadering staat bij autorijschool Wever in Assen voorop. Wij geven op een gestructureerde wijze rijles, in een ontspannen sfeer. Fouten worden niet afgestraft, je komt tenslotte bij ons om te leren. 

Autorijschool Wever in Assen staat voor duidelijkheid en transparantie

Wij geven door middel van een lesboekje duidelijkheid en transparantie in de lestijden, de lesinstructie, de vorderingen en de betalingen. Wij maken in de lesauto gebruik van verschillende leermiddelen zoals foto`s en filmpjes. Wij geven rijles van maandag t/m vrijdag tussen 8:00uur en 17:30uur! Belangrijk is om overdag te rijden hoe meer verkeer hoe meer je leert!

 

  • foto 2
  • Rijschool Wever wil graag dat je met plezier naar je rijles gaat!