Rijles bij Wever, dé rijschool in Assen

Rijles in Assen

Ben je op zoek naar een autorijschool in Assen, Rolde, Bovensmilde e.o? Wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? Wil je graag met plezier naar rijles gaan? Kies dan voor rijschool Wever in Assen!

Professionele en persoonlijke rijopleiding

Bij rijschool Wever werken Annie en Christiaan Wever, zij hebben in de afgelopen jaren al honderden leerlingen in Assen en omgeving geholpen om hun rijbewijs te halen, ervaring hebben ze dus in overvloed. Bij Christiaan en Annie krijg je een professionele en persoonlijke rijopleiding!

Rijles vanaf 16,5 jaar

Vanaf de dag dat je 16,5 jaar bent mag je beginnen met het volgen van autorijles. Stap voor stap leer je veilig en zelfstandig autorijden, in het tempo dat bij jou past. Afhankelijk van jouw wensen kun je 1 of meerdere rijlessen per week nemen.

Zelf je instructeur kiezen

Bij je aanmelding kun je aangeven of je rijles wilt van Annie of Christiaan Wever. Beide geven rijles in een nieuwe Seat, een auto waarin je gemakkelijk leert autorijden.

Betalen per rijles

Een rijles duurt bij ons 60 minuten, per rijles betaal je 61 euro. 

Rijles Kortingspakket bij rijschool Wever in Assen

Betaal je liever wat minder? Kies dan voor ons rijles kortingspakket je betaald dan slechts 59 euro per rijles van 60 minuten! Het rijles kortingspakket geeft je recht op 25 rijlessen, 1 Tussentijdse Toets en 1 Praktijkexamen. Bij je tweede rijles kun je aangeven of je kiest voor losse rijlessen of voor ons kortingspakket. Kies je voor ons kortingspakket dan ontvang je een factuur van ons. Kies je voor losse rijlessen dan betaal je iedere rijles door middel van een betaalverzoek.

Rijexamen doen wanneer jij wilt!

Wij reserveren een praktijkexamen in overleg met jou. Jij moet er tenslotte zelf van overtuigd zijn dat je veilig en zelfstandig kunt autorijden!

Slagingskans vergroten? Kies voor een Tussentijdse Toets

Zie je erg op tegen het praktijkexamen of wil je je slagingskans zo hoog mogelijk maken? Kies dan voor een Tussentijdse Toets, een proefexamen bij het CBR. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slagingspercentage bij leerlingen die een Tussentijdse Toets hebben gevolgd een stuk hoger ligt!

Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedopleiding

Iedere leerling is anders, daarom start onze spoedopleiding met een 2 uur durende intakeles. Tijdens je intakeles maken wij een inschatting van het benodigde aantal rijlessen. Uiteraard ben jij degene die bepaalt hoeveel rijlessen je uiteindelijk neemt.

Zodra duidelijk is hoeveel rijlessen je nodig hebt, maken wij in overleg met jouw een planning van je rijlessen met aansluitend een praktijkexamen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een spoedopleiding. Je kunt bij rijschool Wever in Assen je rijbewijs al halen in 6 weken! (Op basis van beschikbaarheid).

  • snel en goedkoop je rijbewijs door duidelijk uitleg en veel kilometers maken.