Theorieles bij rijschool Wever

Theorie

Voordat wij een tussentijdse toets of een rijexamen voor jou kunnen reserveren moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Je kunt de theorie leren met behulp van een theorieboek, door het volgen van een Theorie Online cursus of een theoriedagcursus bij 1 van onze collega`s.

Theorie Online, theorie leren door middel van E-learning

Leer je liever de theorie met behulp van de computer? Kies dan voor een Theorie Online opleiding. Met een Theorie Online cursus kun je thuis in je eigen tempo je theorie halen. De Theorie Online is een complete theorie opleiding.

1) Theorie Kortingspakket voor slechts € 49,95, theorieles thuis!
Theoriepakket Online Leren en Theoriepakket Online Oefenen.          

2) Theoriepakket Online Leren voor € 29,95
Een complete online theorieopleiding die alle facetten van de theorie van A tot Z uitgebreid behandelt!

3) Theorie Online oefenen voor € 29,95
Een compleet pakket voor het oefenen van examenvragen.

In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst dertig lastige voorrangssituaties in 3D afbeeldingen te zien. Door middel van het slepen van de getallen, kun je de volgorde van voorrang aangeven. De gevaarherkenningsvragen worden onder tijdsdruk (8 sec. per vraag) gesteld. De Wet- en Regelkennis en Inzichtsvragen heb je een bruto tijd. Binnen deze tijd kun je vragen overslaan en later op terugkomen.

Ieder pakket is 4 maanden geldig, in die 4 maanden kun je onbeperkt gebruik maken van het door jou gekozen pakket. Ook de tentamens en examens kunnen binnen die 4 maanden een onbeperkt aantal keren gemaakt worden.

 

  • theorieboek, theorieles, verkeersregels, theorie-examen